Barbatul Gemeni, petrecaretul arogant

Un afemeiat cu limba dulce, barbatul Gemeni este innebunit dupa petreceri si se afla in permanenta in cautarea urmatoarei victime. E rece si calculat, arivist si gata sa ceara o femeie in casatorie la prima intalnire daca adulmeca bani. Adevarata si singura lui pasiune este sa fie distrat de cineva si nu e persoana potrivita pentru o relatie serioasa.

Adora sa umileasca oamenii, dar nu oricum, ci cu spectatori. Barbatul nascut sub semnul Gemenilor are insa un farmec aparte. Este irezistibil, haios, independent si un povestitor desavarsit.

Barbatul Fecioara „loveste” prin critici

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Viata alaturi de el este ca atunci cand esti impins in mijlocul soselei aglomerate, desi nu voiai sa o traversezi. Are o atitudine superioara si planuri pentru imbunatatirea oricarui lucru in afara de purtarea lui.

Cand vine vorba de gasit nod in papura, e nemilos. Talentul lui de conversatie consta intr-o lunga serie de critici adresate intregii audiente. Nu ii plac confruntarile si sa fie contrazis. Nevrotic, vesnic nemultumit si egoist, scenele emotionale il panicheaza pentru ca se teme sa nu piarda controlul. Nu este romantic. Totusi, nativul Fecioara este credincios, atent si bun in situatii de criza. Este, de asemenea, punctual, constiincios, bland si loial.

Dragostea de putere a barbatului Scorpion

Egoist si greu de tinut in frau, barbatul Scorpion traieste pentru putere si control. E gelos, posesiv, manipulator, sarcastic si comunica prin amenintari. Razbunator si secretos, nativul acestei zodii poate fi foarte afemeiat si, in cazul in care este prins, melodramatic – face orice pentru a fi iertat, mai putin sa se schimbe.

Cu toate acestea, barbatul Scorpion este foarte idealist, pasional si sarmant. Este bun la adus bani in casa si are succes in afaceri.

Citeste mai mult pe opiniatimisoarei.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si