Artă, muzică de calitate și artiști de seamă și-au dat întâlnire într-o atmosferă încărcată de emoție la lansarea primei cărți a Iulianei Tudor.

Citește și: VIDEO- Memoriile lui Britney Spears. Cartea artistei este bestseller

Iuliana Tudor: „Nu mi-am dorit să fac o carte. Uite că am în mână această carte și mesajul ei sper să ajungă la cât mai mulți oameni.

Fericirea chiar nu costă nimic, iar povestea vieții mele este despre asta.”

Iuliana Tudor a vorbit în premieră despre viața persoanală

Carismatica realizatoare a vorbit în premieră despre viața ei personală, familie și cei care i-au modelat viața.

„Sunt peștele în apă atunci când vorbesc la microfon în fața oamenilor în seara aceasta, însă e cu totul special, e diferit pentru că sunt aici părinții mei.”

Cornelia Rednic, solistă de muzică populară: „Eu abia aștept să citesc cartea, să o țin în mână și să pot să o îmbrățișez din nou pe Iuliana și să-i urez succes și să îi doresc ca fericirea pe care a găsit-o să  o însoțească toată viața.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Lupu Rednic, interpret de muzică populară: „Eu îi urez succes, noi ne cunoaștem de foarte foarte mulți ani.”

Trăiri, momente speciale din viața personală, dar și întâmplări cu colegi de breaslă și artiști, toate se regăsesc în paginile volumului semnat de Iuliana Tudor. Fericirea nu costă nimic și acest lucru s-a văzut pe chipul gazdei extrem de bucuroase de prezența invitaților speciali.

Grigore Leșe, interpret de muzică populară: „Cartea aceasta pentru ea reprezintă o perioadă, o etapă. De acum urmează lucrurile importante despre viață, proiectele extraordinare, la un moment dat trebuie să pună steagul.”

O seară deosebită cu personalități din diferite domenii care au răspuns afirmativ invitației de a fi prezenți la debutul publicistic al vedetei care mereu a fost un promotor al obiceiurilor și tradițiilor românești.

Iuliana Marciuc: „Și pentru mine ca și pentru ea fericirea înseamnă prieteni mulți. M-am bucurat că am văzut foarte multă lume, foarte mulți prieteni din multe generații.”

Cartea „Fericirea nu costă nimic” este disponibilă la prețul de 49 de lei și dezvăluie traseul Iulianei Tudor către succes, drum construit pas cu pas prin muncă, tenacitate, consecvență și disciplină.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si