Festin culinar in Marginimea Sibiului la poalele Muntilor Cindrel!
De data aceasta bucataria ciobaneasca a fost vedeta iar preparatele delicioase au pus la grea incercare poftele gurmanzilor.
A fost a treia zi dedicata preluarii titlului de Regiune Gastronomica Europeana de catre Sibiu.
Citeste si: Caz halucinant! Câți ani de închisoare a primit un bărbat care a abuzat sexual 300 de copii
Fel de fel de mancaruri gatite din carne de oaie, lapte si branza au umplut mesele de sarbatoare,in Marginimea Sibiului.Bucatarii au lucrat la foc continuu si au pregatit cantitati uriase de sarmale din carne de oaie, tocana, ciorba din carne de batal si balmos, pentru a demonstra inca o data ca nu degeaba
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Si asta nu e tot. Cum zona Sibiului este celebra pentru branza si preparatele reci din carne de oaie, fel de fel de specialitati locale au stat la mare cinste pe o masa doldora de buntati.
Nu a lipsit nici berbecutul la protap, iar oaspetii si-au delectat papilele gustative.
In 2019 judetul Sibiu va purta titlul de Regiune Gastronomica Europeana impreuna cu Egeea de Sud din Grecia.