In articol:
Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Locuitorii din Sfântu Gheorghe se pot bucura de diferite delicii culinare
„A început festivalul delicilor dulci în Sfântul Gheorghe, iar vedeta acestui eveniment va fi celebrul cozonac secuiesc.
Producător: „Se pune pe cilindru și se face pune zahăr.”
Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D: „Se face la cărbune încins?”
Producător: „Da, pe cărbune.”
Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D: „Cam cât timp trebuie să stea?”
Producător: „5 minute, mai mult nu.”
Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D: „Văd că sunt gata câțiva kurtoși. Ce fel de topping-uri avem?”
Producător: „Avem cu zmeură, cu bomboane, cu nucă de cocos, cu nucă, cu scorțișoară, cu mac.”
Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D: „Cât ne costă un astfel de kurtoș?”
Producător: „Prețul pornește de la 15 lei și poate ajunge până la 25 de lei.”