Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„După ora 16:00 începe marele festival, unde sunt așteptați peste 70.000 de participanți. Alături de mine este Edy Chereji care ne va spune mai multe informații. Care este programul pentru această seară? Ce vor găsi aici participanții?”

Edy Chereji, director de comunicare al UNTOLD și Neversea: „E o zi importantă, e prima zi a festivalului.

Iată, suntem la a V-a ediție și ne-am pregătit într-un mod aniversar. Avem artiști care vin în premieră în România. Lil Uzi Vert va fi în această seară pe mainstage și sunt convins că sunt foarte mulți oameni care abia așteaptă să-l vadă. Desigur, pe lângă el, în această seară va fi Timmy Trumpet și Alok, și mulți mulți artiști autohtoni.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: ”Care sunt regulile de intrare? Ce ar trebui să știe participanți care vin la Neversea?” 

Edy Chereji, director de comunicare al UNTOLD și Neversea: „Trebuie să aveți bilet sau abonament, trebuie să aveți un act de identitate pentru a vă identifica și apoi, sigur, există o serie de obiecte cu care nu e permis accesul în festival.

Dacă intrați pe neversea.com acolo găsiți lista întreagă de obiecte interzise.” 

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: „Până la ce oră vor putea petrece în cadrul festivalului?” 

Edy Chereji, director de comunicare al UNTOLD și Neversea: „Vor putea petrece în cadrul festivalului până a doua zi, dimineața. În fiecare zi festivalul începe la ora 16:00, după masă, și ține până în jurul orei 05:00-06:00, a doua zi, în zori, pentru că noi așa suntem la mare și vrem să sărbătorim în fiecare zi răsăritul.”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si