Ultimele petreceri de la Untold i-au ținut petrecăreți în fața scenelor până dimineață. Zeci de mii de tineri s-au bucurat de muzica DJ-ilor preferați și nimic nu le-a stat în cale când a venit vorba de distracție.

Citește și: VIDEO. Incendiu UNTOLD 2023: o scenă a luat foc din cauza artificiilor. Pompierii au intervenit, din fericire, la timp

„Sunt aici de la 8, nu de la 7 și rezist până la 6.

Dacă ține mai mult de 6, stăm mai mult de 6. Nici ploaia nu vă sperie? Nu. E primul meu Untold și a fost genial, mai vin.”

Ploaia torențială nu a stricat vibe-ul petrecăreților de la Untold

A plouat torențial preț de câteva minute la Cluj, dar festivalierii nu s-au speriat, din contră, și-au pus pelerinele de ploaie și au continuat distracția.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În ultima zi de festival oamenii au vrut să profite de toate petrecerile și activitățile pregătite de organizatori. La petrecerea retro din parcul central s-a dansat până în zori. La fel și la scena principală pe care a urcat David Guetta, Fedde Le Grand, Years&Years, dar și Armin van Buuren care a încheiat festivalul din acest an.

„Este genială atmosfera de aici, se vede pe vocea mea cât de frumos a putut să fie festivalul Untold, este prima oară pentru mine.

Sunt full de energie, mi-a dat energie festivalul, nu am cum să stau locului.”

Untold 2024 și-a câștigat noi petrecăreți

Acești doi tineri din Israel au venit pentru prima dată la Untold și deja vor să repete experiența și anul viitor.

„A fost super, cel mai bun festival din lume! Cel mai bun! O să ne întoarcem anul viitor. În fiecare an și anul viitor în Dubai.”

Peste 400.000 de oameni au ajuns la Untold în cele patru zile de festival. Cei care duc deja dorul evenimentului se pot înregistra pentru ediția de anul viitor sau pentru Untold Dubai, festival ce va avea loc în Emiratele Arabe Unite în luna februarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si