„În seara zilei de 1 mai, în jurul orei 21,00, cele două minore au fost depistate pe raza orașului Cisnădie şi au fost preluate de către reprezentanţii centrului de plasament. Nu au fost victimele niciunei infracţiuni”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Citește și: VIDEO- Polițiștii l-au reținut pe bărbatul care conducea barca răsturnată pe râul Mureș

Luni, IPJ Sibiu anunţa că polițiștii sibieni au fost sesizați, duminică seara, de către o femeie, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, două fete, Felicia Maria Ciorogariu şi Denisa Maria Maghiar, ambele în vârstă de 13 ani, au părăsit împreună incinta unui centru de plasament din oraşul Cisnădie, fără a mai reveni.

Cele două adolescente erau căutate.

Semnalmente tinere

Felicia Maria Ciorogariu are 1,70 metri înălțime, păr brunet, lung, ochi căprui, constituție robustă. În momentul plecării, ea purta pantaloni tip jeans de culoare albă, bustieră de culoare gri, cămaşă în carouri roşu/negru. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O copilă din Satu Mare a fost dată dispărută. Fetița de șase ani a fost văzută ultima dată la un loc de joacă UPDATE

Denisa Maria Maghiar are 1,50 metri înălțime, păr şaten, de lungime medie, ochi căprui, constituție robustă. În momentul plecării, ea purta pantaloni tip jeans de culoare gri/negru, tricou de culoare galben cu diferite inscripţii, geacă din material tip jeans de culoare albastră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Citește și: Un minor, de 13 ani, a fost dat dispărut. Oamenii legii îl caută cu disperare

„Din păcate, nu dispunem de fotografii ale celor două minore. Cetățenii care pot oferi informații despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.” au mărturisit reprezentanții IPJ.

Citește și: Cum a reușit un adolescent în vârstă de 17 ani să ia viața prietenilor lui într-un accident. Băiatul nu avea carnet și ar fi furat o mașină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si