Close sidebar
Close sidebar

Fetele de maritat au incercat sa isi gaseasta sotul perfect la Targul de la Coteana. Cum vor fetele sa ia ochii baietilor? Cu zestrea bogata!

În căutarea soţului perfect, fetele de măritat şi-au prezentat zestrea la Târgul de la Coteana din judeţul Olt. Ce spectacol a ieşit? Vedeţi acum! ##VIDEO18465##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Imbracate in cele mai frumoase costume populare, zeci de fete nemaritate si-au luat lazile cu zestre si au mers la Targul de fete de la Coteana in speranta ca isi vor gasi un sot.

Mandra de zestrea pe care o are, Ionela si-a prezentat averea tinerilor care au venit sa o cunoasca:  „Perne tesute cu model traditional, zavel, aici avem iei tesuta cu artita, lada de zestre, poale facute din panza de casa cu model cusut jos, aici tot o perna cu model traditional”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In timp ce fetele nu mai stiau cum sa-si expuna averea, feciorii au cercetat indeaproape fiecare oferta, dar si frumusetea tinerelor care i-a pus la grea incercare.

Nu doar frumusetea fetelor i-a atras pe tineri ci si aptitudinile, tinerele le-au demonstrat ca stiu sa danseze si sa cante.

La final, cele mai bogate fete care si-au etalat zestrea in fata feciorilor au primit cate un premiu din partea organizatorilor targului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI