În urma evaluării, autorităţile au luat decizia de a lua fetiţa din casa mamei pentru a o proteja de abuzuri.
"Noi am aflat despre acest caz de la Telefonul Copilului Braşov, care ne-a sesizat că a circulat în mediul online un clip, dar nu au ştiut să furnizeze la acel moment mai multe informaţii. Au revenit după aceea şi ne-au spus că IPJ Braşov a reuşit să identifice mama şi casa în care s-ar afla, că ar fi din Neamţ şi au transmis toate datele către IPJ Neamţ.

Citeste si: Super-polițista sexy care dă de pământ cu interlopii! În prima zi de lucru, colegii Laurei s-au dus la șefu' să se plângă că nu pot să aibă grijă de ea!

Ulterior am fost contactaţi de Poliţia Municipiului Roman care au solicitat, în conformitate cu Codul Penal, prezenţa unui psiholog de la DGASPC pentru evaluare. Aceasta (n.r. evaluarea psihologică) a fost făcută aseară, după care, în urma evaluării, s-a constatat că au fost elemente care să conducă către infracţiunea de rele tratamente asupra copilului.

Citeste si: Calvarul oilor de pe nava scufundată la Midia. Le-a luat foc lâna de la aparatul de sudură

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Copilul a fost preluat într-o structură a instituţiei noastre până când vom propune o măsură de protecţie cu caracter mai stabil către instanţa de judecată", a declarat Eugen Simion, şeful Serviciului pentru Copilul Maltratat din cadrul DGASPC Neamţ.

Ionuț Ailincăi, tatăl fetiței, este pregătit să lupte pentru a obține custodia copilului.

"Părerea mea este că nu trebuia să se comporte aşa cu fetiţa. Nu este de acceptat aşa ceva.

Este o femeie fără minte. Este dezastru, îmi pare rău. Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat pentru că e copilul meu şi aşa ceva nu se poate. Nu poţi să îşi baţi joc în halul ăsta de un copil. Vreau să îmi iau fetiţa şi atâta tot", a explicat acesta.

Citeste si: Paradă Militară Naţională la Bucureşti, în prezenţa preşedintelui, cu 4.000 de militari şi 200 de mijloace tehnice, de Ziua Naţională

Aflat în străinătate, a precizat că a publicat imaginile violente pe Facebook pentru a-şi salva copilul.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si