O fetiță de 11 ani dintr-o familie britanică a fost împușcată mortal în nord-vestul Franței, în urma unei dispute între vecini, scrie BBC.

Presa franceză a declarat că familia se afla în grădina lor sâmbătă seară când s-a tras în satul Saint-Herbot, în apropiere de Quimper, în Bretania.

Suspectul și soția lui au fost arestați

Părinții fetei au fost, de asemenea, răniți, în special tatăl având răni grave, a relatat presa locală.

Marea Britanie a declarat că oferă acum asistență familiei britanice. 

Citește și: O adolescentă a fost împușcată în față cu un pistol de tip airsoft

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Suspectul, despre care s-a spus că este un cetățean olandez în vârstă de 71 de ani, a fost arestat împreună cu soția sa, potrivit procurorilor.

Suspectul, despre care s-a spus că este un cetățean olandez în vârstă de 71 de ani, a fost arestat împreună cu soția sa, potrivit procurorilor.

[Sursa foto: PixaBay]

Suspectul, despre care s-a spus că este un cetățean olandez în vârstă de 71 de ani, a fost arestat împreună cu soția sa, potrivit procurorilor. Un rezident local a declarat presei că sora fetei, în vârstă de opt ani, a dat alarma și se pare că acum este în stare de șoc.

Procurorul local, Carine Halley a declarat că nu se cunosc încă circumstanțele în jurul incidentului, dar se pare că a existat un conflict între vecini de mai mulți ani în legătură cu un lot de teren care se învecinează cu

cele două proprietăți.

Citește și: Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul spitalului unde era internat

Marguerite Bleuzen, primarul comunei Plonévez-du-Faou, a declarat: "Cunoșteam bine familia. În fiecare an are loc o sărbătoare a satului și ei veneau întotdeauna. Este de neînțeles să fi împușcat un copil. Nimeni nu poate înțelege cum s-a putut întâmpla așa ceva".

O purtătoare de cuvânt a Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare al Regatului Unit a declarat: "Nu a fost un accident: "Oferim asistență consulară unei familii britanice în urma

unei împușcături în Franța și suntem în contact cu autoritățile locale".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si