In cadrul finalei show-ului rusesc, Iuliana Beregoi a ales sa interpreteze in limba romana melodia „Lupii“, in versiunea cantaretei Adda si inspirata din folclorul romanesc. Mai mult, fetita a ales sa poarte un costum national romanesc stilizat. Interpretarea sa a cucerit pe toata lumea, reusind sa ridice sala in picioare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intr-un interviu pentru adevarul.ro, Iuliana a povestit ca antrenoarea sa a ramas impresionata de modul in care interpreteaza piesa Lupii, spunand ca “emotia transmisa reuseste sa ii atinga sufletul si ca simte mesajul piesei chiar daca nu intelege versurile“.

Desi interpretarea ei a fost una de exceptie, Iuliana nu a ajuns in finala concursului, insa spune ca a fost o experienta minunata.

“Am trait emotii puternice pe care le-am redat intr-o piesa atat de frumoasa. In acel moment simteam ca sunt urmarita de milioane de oameni si acest lucru mi-a dat putere sa cant. Publicul a fost extraordinar, chiar daca eu am fost o straina pentru ei m-au incurajat foarte mult si mi-au dat o motivatie deosebita. Si membrii juriului la fel, pe tot parcursul interpretarii cred ca au trait aceleasi sentimente frumoase impreuna cu mine.

Am reusit sa-i ridic in picioare si sa-i fac sa danseze si sa ma aplaude”, a mai spus Iuliana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si