Fetița lovită pe data de 25 ianuarie în gara din Bacău a fost externată în cursul zilei de miercuri. Aceasta ajunsese în stare gravă la Spitalul de Copii din Iași, iar medicii au reușit să îi salveze piciorul drept și sunt optimiști că își va recăpăta 80% din mobilitate.
Fata a avut mai multe răni, însă piciorul drept era cel mai afectat, după ce l-au amputat și l-au replantat, într-o intervenție chirurgicală complicată, care a durat o noapte întreagă.

Citeste si: La o lună de la tragicul accident, mama Marinei face declarații emoționante: „Îi este foarte dor de Raisa”

Minora ar fi traversat calea ferată ilegal

Polițiștii au stabilit că, o minoră de 13 ani, din Bacău ar fi traversat liniile de cale ferată trecând prin trenul oprit la linia II, după care ar fi escaladat gardul despărțitor al celor două linii și fără să se asigure, ar fi sărit în gabaritul liniei I, moment în care a fost surprinsă și accidentată de locomotivă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dr. Sidona Susanu, șefa Secției de Chirurgie Plastică și medicul curant al Larisei, a anunțat pe Facebook externarea copilei și a postat o fotografie în care apare alături de Larisa.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren

Mesajul medicului care a îngrijit-o pe copilă

„Așa arată fericirea! După patru intervenții chirurgicale majore, cu peste 30 de ore în total, după nopți de veghe și zile interminabile de așteptare, în sfârșit, Larisa pleacă acasă! Nu există fericire mai mare decât să poți reda unui copil zâmbetul și speranța unei vieți normale.

Suntem cu toții bucuroși că am putut ajuta un copil să-și recapete lumina din priviri”, a scris dr. Sidonia Susanu, medicul curant al fetiței și șefa Secției de Chirurgie Plastică din spitalul ieșean, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce a fost călcat de un tren, în apropiere de Neptun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si