Close sidebar
Close sidebar

Fetiță de 3 ani, lovită cu mașina de un șofer băut. Vinovatul a fugit de la locul accidentului

Un șofer de 43 de ani a accidentat o fetiță de doar 3 ani, în localitatea Oșorhei din județul Bihor, iar apoi a părăsit locul accidentului știind că este vinovat de consumarea de băuturi alcoolice. Din fericire, fetița nu a fost grav rănită, suferind doar câteva leziuni ușoare.

Razvan Ilie,

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul fugar prezenta o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc duminică, 15 august, în jurul orei 19:30, relatează presa locală. Orădeanul circula dinspre DN 1 spre Fughiu, când o fetiță de 3 ani, nesupravegheată, a pătruns pe partea carosabilă. După producerea accidentului, șoferul și-a continuat drumul, însă a fost depistat de polițiști pe raza localității Oșorhei.

Citeste si: Accident în lanț pe autostrada Bucureşti- Piteşti. Sunt implicate șase autovehicule

Șoferul, prins băut la volan

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul fugar prezenta o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului, fetița a suferit leziuni ușoare, potrivit Bihon.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Autoturism distrus într-un incendiu, în urma unui accident rutier produs pe DN 7

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

O fată de 13 ani, preluată de un elicopter SMURD 

Un alt accident neașteptat a avut loc în Prahova. Un bărbat și fiica lui au fost răniţi într-un accident de motocicletă. Copila, de 13 ani, a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Bucureşti.

Citeste si: Accident în lanț pe autostrada Bucureşti- Piteşti. Sunt implicate șase autovehicule

Copila de 13 ani a suferit un traumatism cranian grav şi este în comă. Fata motociclistului a ajuns prima dată la un spital din Sinaia, apoi a fost preluată de un elicopter SMURD, pentru a fi adusă la un spital din Capitală.

Citeste si:  VIDEO| Șoferul unui autocar plin cu pasageri a fost surprins în timp ce forţează bariera la trecerea peste calea ferată

Coform reprezentanţilor serviciilor de ambulanţă, fetiţa este în comă şi intubată.

Conform reprezentanţilor Poliţiei judeţene Prahova, accidentul a avut loc pe drumul naţional 71 care face legătura între staţiunea Sinaia şi Târgovişte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI