Close sidebar
Close sidebar

Fetita de 4 ani, posibil infectata cu virus hepatitic B sau C. Un act de seringa folosit i-a intrat in picior, in parc

O mama asteapta cu sufletul la gura rezultatele analizelor fetitei ei in varsta de 4 ani. Fetia se juca in parc, cand un act de seringa folosit i-a strapuns talpa pantofului si i-a intrat in picior.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Caroline si fiica ei in varsta de 4 ani, Tamara se aflau in parc, cand,  la un moment dat, fetita a venit plangand la mama ei si i-a spus ca s-a ranit.
"Mami, m-am ranit", i-a spus micuta Tamara mamei sale si i-a aratat acul de seringa pe care tocmai si-l scosese din picior.
"In acel moment, mi-a inghetat sangele in vene", a declarat Caroline, care si-a dus de urgenta fiica la spital.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Medicii de aici i-au luat sange micutei pentru a-i face teste. Exista riscul ca fetita sa fi contractat virusul hepatitic B sau C, sau HIV. Un medic virolog a consultat-o pe fetita si i-a spus mamei ca abia in trei luni vor putea stii sigur daca fetita a contractat sau nu vreun virus.
Caroline nu mai poate dormi noaptea si sufera atacuri de panica la gandul ca fetita ei s-ar putea imbolnavi, scrie Mirror.  

Sursa foto: Bristol Post/ SWNS.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI