Fetița a căzut de pe geamul locuinței de la etajul doi, iar vecinii spun că se mai întâmplase același lucru în trecut.

Fetiță căzută de două ori de la etaj. "Mama țipa foarte tare"

"Mama țipa foarte tare. Medicii de la Salvare spuneau că e mai grav decât data trecută", a povestit un martor, potrivit epitesti.ro.

Citește și: VIDEO- Noi detalii despre toxiinfecția misterioasă suferită de elevii și profesorii din Timișoara. Care sunt primele concluzii?

La fața locului au intervenit de urgență o salvare de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș și un echipaj SMURD cu Terapie Intensivă mobilă.

Copila a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Pitești în stare comatoasă și cu politraumatisme, potrivit sursei citate.

Fetiță de 5 ani din Argeș, în comă după ce a căzut a doua oară de la etaj

Fetiță de 5 ani din Argeș, în comă după ce a căzut a doua oară de la etaj

[Sursa foto: Arhiva foto / Facebook Smurd]

Cum s-a produs tragedia

Fetița era acasă cu mama ei, care nu-și explică accidentul. Mama le-a povestit polițiștilor că instalase acasă un sistem de blocare a ferestrelor, după ce copilul a mai căzut de la geam, în urmă cu 2 ani și jumătate.

Citește și: Danka, fetița dispărută în Serbia, ar fi fost ucisă: ”Au mărturisit crima”. Cum ar fi murit copila de doar doi ani?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În 2021, fetița a căzut întâi pe un aparat de aer condiționat, care a atenuat lovitura de la sol. A fost transportată cu un elicopter SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde medicii au pus-o pe picioare.

Potrivit vecinilor, copilul mergea încă la terapie în urma primei căzături de la etaj.

Ce s-a întâmplat în urmă cu trei ani

În urmă cu trei ani, presa locală scria că "o fetiţă de doi ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Mioveni- Argeş.

Un echipaj medical a preluat-o în stare gravă".

Copila suferise atunci multiple traumatisme şi era semiconştientă. Paramedicii SMURD au preluat-o de urgenţă la spital. Detalii aici

Cea mică era acasă împreună cu părinții ei când a căzut de la etajul doi al blocului, direct pe cimentul din stradă. Fetița a fost transportată la un spital din București.

Poliția din Mioveni au deschis dosar penal

Poliția din Mioveni au deschis dosar penal

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Familia a alarmat autoritățile, prin apel la numărul de urgență 112, aproape de ora prânzului.

Mama fetiței pregătea masa pentru fratele mai mare al acesteia. Minora în vârstă de 2 ani ar fi rămas singură în sufragerie pentru o perioadă scurtă de timp. În această încăpere geamul era deschis. Micuța a căzut de la etajul doi pe caldarâm, în fața imobilului. 

"În dimineaţa  zilei de 23 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o fetiţă de 2 ani, ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc din Mioveni. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, politraumatizată şi a transportat-o la Spitalul de Pediatrie", a precizat atunci IPJ Argeş.

Poliţiştii au transmis că fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, fiind întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si