În urma cercetărilor s-a stabilit că micuța a fost abuzată sexual, în repetate rânduri, chiar de către părintele său.

"Tatal fetei a profitat de varsta frageda a acesteia si a intretinut cu ea un raport sexual normal", a precizat o sursa din cadrul anchetei.

Nu a mai avut voie sa se apropie de casa

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Atunci când a aflat, mama fetei a cerut un ordin de restricție, iar tatălui micuței i-a fost interzis să se mai apropie de locuință timp de cinci luni.

"Printr-o hotarare judecatoreasca, barbatului i-a fost interzis sa se mai apropie de casa in care locuia minora impreuna cu patru frati si mama", a mai precizat aceeasi sursa.

Citeste si: Un jurist din Pitești, găsit spânzurat într-o pădure din oraș

Ana a ajuns pe mana unor psihologi care au ajutat-o sa depaseasca momentul. In orice caz, trauma pe care a suferit-o micuta o va chinui toata viata. Intamplarea a socat intreaga comunitate si nimeni nu isi explica ce a fost in capul barbatului. "Am auzit ceva, dar parca nu mi-a venit sa cred. Era un om normal, nu m-am gandit ca e in stare de asa ceva. Nu se poate asa ceva, e de nedescris.

Daca a facut asa ceva, trebuie castrat", a spus un localnic.

Citeste si: S-a aflat cine este femeia bătută cu bestialitate de cei doi bărbați la Dej! Ce spun polițiștii despre ea și ce a REFUZAT să facă imediat după bătaia încasată!

"Profitând de faptul ca sotia sa era internata în spital, inculpatul, ramânând singur la domiciliu cu cei patru copii minori, în cursul noptii, a întretinut prin constrângere relatii sexuale cu fiica sa în vârsta de 13 ani.

Fapta nu a fost adusa la cunostinta organelor de politie. De asemenea, inculpatul Ciurca Ioan Florin a intentionat sa întretina din nou relatii sexuale cu fiica sa, iar din cauza faptului ca aceasta a fugit de la domiciliu, a provocat scandal si a lovit-o pe sotia sa, fiind anuntate organele de politie", au precizat procurorii ieseni, potrivit bzi.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si