A căzut sub o ploaie de lovituri din partea unor luptători MMA, dar a decis să nu depună plângere. De teamă sau din alte motive, victima unei agresiuni ireale a decis să tacă.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/551/20006637/2/1.jpg

Citeste si: Ce spune antrenorul celor doi MONȘTRII care au bătut cu bestialitate o fată la Dej! "Erau băieți inteligenți, dar..."- Cuvintele care spun totul despre comportamentul lor!

Totuși, aseară, au apărut imaginile cu ea în care era snopită în bătaie de doi bărbați. Imediat, polițiștii din Cluj s-au autosesizat și au început să ancheteze acest caz.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un recidivist primește daune morale uriașe după ce s-a plâns de condițiile din penitenciar! Românii mor de foame, dar Statul dă bani pușcăriașilor! "Am fost mușcat de șobolan. Am slăbit 15 kilograme în arest"

"În urma imaginilor, Poliția Cluj s-a autosesizat în acest caz. S-au efectuat lucrări de identificare a celor doi agresori prin care s-a stabilit identitatea acestora.

Cei doi se află încarcerați în penitenciar din alte cauze penale. Polițiștii clujeni au identificat și victima, o femeie de 31 de ani din municipiul Dej. Fata, la vremea respectivă, nu a depus plângere împotriva agresorilor și nu a făcut-o nici acum. În cauză urmează să fie făcute cercetări", au declarat reprezentanți ai Poliției din Cluj Napoca

Citeste si: Ilie Nastase risca 6 ani de inchisoare! A fost dus in fata judecatorilor! Ce s-a intamplat?

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si