Cei doi sunt foști campioni de lupte, iar acum sunt în spatele gratiilor din cauza infracțiunilor numeroase pe care le-au făcut. Antrenorul celor doi a stat de vorbă cu presa și a încercat să explice de unde ar putea proveni comportamentul acestor oameni.

Citeste si: Mama Simonei Margaian arunca bomba: “Nu am fost la Francesco acasa, ci la fata mea in casa, ca el nu mai era proprietar!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Eu consider că toți sportivii care vin să facă sport de contact sunt prost văzuți pentru că se mediatizează doar partea rea a lor. Dacă s-ar investi mai mult în acest sport, ei nu ar mai face aceste neplăceri pe care am ajuns să le vedem. Mi-aș fi dorit să îi fi văzut promovați atunci când erau campioni, când luau medalii. Așa, ei au ajuns să meargă să lucreze ca bodyguarzi, ca oameni de ordine și acolo se pierd pentru că atunci când nu ajung să își câștige pâinea din performanță ajunge să facă asta.

Se întâmplă din cauza anturajelor. Când vedem că un lucru nu ne place, trebuie să vedem unde e problema.", a mărturisit cel care le-a fost antrenor celor doi frați bătăuși.

Erau doi sportivi inteligenți cu un viitor uriaș în acest sport!

Deși spune că nu poate accepta un astfel de comportament, antrenorul dezvăluie faptul că cei doi erau copii inteligenți și serioși până când au intrat în anturaje dubioase.

"Cei doi băieți erau foarte inteligenți. Era din puținii băieți ai mei care știau Luceafărul sau Miorița pe de rost. A venit un copil, a muncit, a făcut performanță, dar când a ajuns în pragul majoratului au ajuns să nu se mai regăsească. Asta e problema. Ei pleacă din sala de sport și se duc în lumea greșită. Din păcate din ce în ce mai des.", a mai spus acesta.

Anturajul și viața de noapte sunt de vină pentru comportamentul lor!

Citeste si: Un recidivist primește daune morale uriașe după ce s-a plâns de condițiile din penitenciar! Românii mor de foame, dar Statul dă bani pușcăriașilor! "Am fost mușcat de șobolan. Am slăbit 15 kilograme în arest"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cât despre filmul cumplit al bătăii tinerei, acesta a spus că mediul în care au intrat acești doi frați este de vină pentru ce s-a întâmplat. "Acolo poate a existat o emoție, un conflict. Noi nu avem de unde să știm.

E normal că nu ne place să vedem asta. Ca oameni, ca academii, nu e plăcut să vezi așa ceva. Probabil, acolo, sportivul o ia razna. La ei anturajul și viața de noapte și-au spus cuvântul. Trebuie să găsim soluția pentru ca așa ceva să nu se întâmple.", a concluzionat antrenorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si