Close sidebar
Close sidebar

Fetița de 9 ani care a murit în accident se afla alături de mama ei și urmau să ajungă la medic la Botoșani

Izabela, fetița de 9 ani care a murit în accident se afla alături de mama ei și urmau să ajungă împreună, la medic la Botoşani. Maşina în care se afla fetiţa a lovit o camionetă.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fetița avea 9 ani şi mama ei, infirmieră la Tg. Frumos, o învoise marţi ca să meargă cu ea la medicul oftalmolog, la Botoşani. Pe drum, la Zăiceşti, femeia a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens într-o curbă, a lovit o camionetă apoi a ajuns pe câmp.

Citeste si: Mașină lovită de două ori de fulger. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Fetița nu purta centura de siguranță

Copila era pe bancheta din spate, nu purta centură, a fost găsită de salvatori în stop cardio respirator şi a murit la scurtă vreme după impact.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O tânără care conducea o trotinetă electrică, rănită după ce a intrat într-o intersecţie fără să se asigure

Accidentul s-a produs din cauza vitezei, în momentul în care Izabela i-ar fi cerut mamei ei apă, femeia de 47 de ani s-a întins după sticlă şi a pierdut controlul volanului.

Femeia a fost şi ea grav rănită în impact, iar şocul morţii singurului ei copil a terminat-o.

Citeste si: Suferință cumplită în familia cunoscutului afacerist din Gorj. Fiul său a murit pe patul de spital după ce în urmă cu o săptămână s-a aruncat în cap în piscina unei pensiuni

Nici şoferul camionetei nu îşi explică modul în care a ajuns Skoda condusă de mama Izabelei pe contrasens, fiind şi el şocat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI