O mamă din India a recurs la un gest necugetat. Ea s-a supărat extrem de tare pe fiica ei pentru că nu și-a făcut temele și a decis să o pedepsească crunt. A legat-o de mâini și de picioare și a lăsat-o în plin soare la mai bine de 40 de grade Celsius. Imaginile au ajuns virale pe Internet.

Citește si: Un copil de 13 ani care a suferit un AVC va salva alte vieți! Familia a decis să îi doneze organele

Imaginile au fost surprinse de o vecină a familiei. Femeia și-a legat copilul de membrele inferioare și superioare, iar apoi l-a lăsat să țipe și să strige după ajutor minute în șir.

Caz șocant în India

Dacă unii părinți își învață copiii de bine și îi corectează cu vorba bună, alții recurg la metode mai puțin obișnuite. În această categorie intră și o mamă din India, care și-a legat fiica de cinci ani de mâini și de picioare, iar apoi a lăsat-o la o temperatură de peste 40 de grade Celsius doar fiindcă nu și-a făcut temele.

O vecină a filmat întreaga scenă și a imortalizat momentul în care femeia își pedepsește copilul într-un mod sever. Clipul a ajuns viral în mediul online, iar micuța ar fi fost „aruncată pe terasă” pentru că nu și-a făcut temele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: Un bărbat de 61 de ani este cercetat pentru pornografie infantilă

Fata a stat mai bine de zece minute pe terasa unde erau aproximativ 45 de grade Celsius. Micuța a încercat să strige după ajutor, apoi și-a făcut apariția bunicul ei, care a salvat-o imediat.

Citește si: Un profesor rănit în atacul armat din Texas a transmis un mesaj polițiștilor: „Sunt laşi. Nu au făcut nimic pentru comunitatea noastră. Nu-i voi ierta niciodată”

După ce a luat-o din soarele puternic și temperaturile caniculare, bărbatul l-a sunat pe fiul său, care este tatăl copilei, pentru a-i explica pedeapsa dură aplicată de nora sa.

„Am aflat despre asta când tatăl meu a sunat pentru a mă anunța că soția mea i-a administrat o pedeapsă severă fiicei noastre”, a declarat tatăl fetiței.

Citește si: „Poate ne întâlnim pe 14 iulie la mormânt”. Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, mărturii emoționante despre ultima întâlnire cu fiul artistei| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si