Close sidebar
Close sidebar

Fetita din Iasi bolnava de cancer a ajuns la spitalul din Timisoara. Medici: Vom putea stabili in cateva zile daca poate fi operata

Fetita in varsta de opt ani, din judetul Iasi, bolnava de cancer si ai carei parinti au fost obligati de instanta sa o duca la medic pentru continuarea tratamentului a ajuns marti dimineata la Spitalul de Copii ”Louis turcanu” din Timisoara, iar reprezentantii unitatii medicale spun ca trebuie refacute toate investigatiile medicale si se va putea stabili in cateva zile in ce masura poate fi operata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Directorul Spitalului de Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara, medicul Ovidiu Adam, a declarat pentru News.ro ca fetita a ajuns marti dimineata la unitatea medicala si ca i se fac formalitatile de internare.

”Copilul a ajuns acum un sfert de ora la noi. Trebuie evaluat, investigat, dureaza cateva zile sa vedem despre ce e vorba. Trebuie refacute toate, imagistica, RMN, am inteles ca e o tumora renala cu metastaze care trebuie reevaluata si vazut in ce masura e operabila. Se face chimioterapie... Dureaza cateva zile, acum i se fac formalitatile de internare”, a declarat Ovidiu Adam.

Fetita, care este din localitatea ieseana Raducaneni, a fost preluata de un echipaj medical luni seara, fiind insotita de mama ei, pentru a fi dusa la Spitalul de Copii din Timisoara.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ea are cancer renal in stare avansata, avand nevoie de o interventie chirurgicala, si nu a mai fost consultata de un medic din luna iulie, pentru ca parintii au refuzat, pe motiv ca i s-ar putea fura organele.

Directia pentru Protectia Copilului Iasi i-a dat in judecata pe parintii fetitei, iar saptamana trecuta Judecatoria Raducaneni a emis o ordonanta presedintiala prin care ii obliga pe parinti sa continue tratamentul fetitei in varsta de opt ani.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI