O fetiță din Illinois, SUA, a cărei dispariție a fost prezentată în serialul Netflix „Unsolved Mysteries”, a fost găsită în viață în Carolina de Nord săptămâna trecută, la 6 ani după ce a fost răpită de mama ei.

Citește și: Situație dramatică pentru o îngrijitoare româncă! Femeia este acuzată că l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă, cu ajutorul fiului acestuia

Kayla Unbehaun, care a împlinit 15 ani în ianuarie, avea 9 ani când a dispărut în 2017, în timp ce era în grija mamei sale, Heather Unbehaun.

Kayla Unbehaun

Kayla Unbehaun a împlinit 15 ani în ianuarie 2023

 

[Sursa foto: The Sun]

Mama ei, în vârstă de 40 de ani, a fost arestată sâmbătă în Asheville, Carolina de Nord, sub acuzație de fugă cu propriul copil, se arată într-un raport de arestare.

Se așteaptă ca Heather Unbehaun să fie extrădată în Illinois, potrivit The Sun.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că o femeie de la Plato's Closet din Asheville a recunoscut-o pe Unbehaun din „documentarul publicat” despre caz și a contactat autoritățile, potrivit NBC Chicago.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Sunt nespus de bucuros că Kayla este în siguranță și se întoarce acasă. Vreau să mulțumesc Departamentului de Poliție din South Elgin, Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și tuturor agențiilor de aplicare a legii care au ajutat-o în cazul ei", a spus tatăl Kaylei, Ryan Iskerka. într-o declarație de luni prin Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați.

„Cererem intimitate pe măsură ce ne cunoaștem din nou și ne aflăm împreună în acest nou început”, a spus el.

Kayla Unbehaun, care a împlinit 15 ani în ianuarie, avea 9 ani când a dispărut în 2017

Kayla Unbehaun, alături de tatăl ei

[Sursa foto: Facebook]

Cum a dispărut Kayla

Kayla a dispărut în jurul datei de 4 iulie 2017. A fost văzută ultima oară în grija mamei ei după o paradă din 4 iulie în Wheaton, Illinois, potrivit unei pagini GoFundMe creată de la câteva zile după dispariția fetiței.

Judecătorii americani au decis că Heather Unbehaun a rămas fără custodia fetiței. Tatăl a spus că trebuia să se întâlnească cu Heather Unbehaun pe 5 iulie 2017, pentru a-și lua fiica, dar cei doi nu au ajuns niciodată.

Schimbul a fost dispus de instanță, a precizat tatăl fetiței. Mama nu a acceptat decizia și a fugit într-un alt stat american unde și-a luat o nouă identitate.

Kayla Unbehaun

Kayla Unbehaun avea 9 ani când a dispărut în 2017

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Mama fetiței, extrădată în Illinois

Relația fetiței cu mama ei, în centrul atenției

După apariția știrii pe rețelele de socializare, mai mulți comentatori au abordat relația dintre Kayla și mama ei.

„Kayla va avea nevoie de terapie și trebuie să se țină cont că are nevoie să își iubească mama în continuare”, a spus un comentator.

"Cred că este necesar ca fetei să i se permită să se conecteze în continuare cu mama ei", spune altcineva.

"Ea merită o șansă să-și cunoască tatăl, dar totuși să nu se deconecteze cu mama ei, dacă vrea, chiar dacă mama se află în spatele gratiilor", comentează cineva.

Kayla a fost plasată în protecția autorităților după ce a fost găsită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si