Insistența unei fetițe cu privire la apariția unor monștri în dormitorul ei a dus la o descoperire incredibilă în locuința familiei veche de 100 de ani a familiei.

Citește și: A salvat o femeie de pe stradă, dar aceasta i-a dat foc cu tot cu casă. "Ai grijă pe cine ajuți"

Ashley Massis Class, care are contul @classashley pe TikTok, a încercat să-l liniștească pe cel mai mare dintre cei trei copii ai săi când fetița început să raporteze că se află monștri în camera ei.

Fetița auzea zgomote în peretele din dormitor

„Spunea că a auzit monștri în peretele dormitorului ei, dar ne uitam în același timp la filmul la Universitatea Monștrilor și nu am crezut-o”, a explicat Ashley pentru revista People.

„Avea un pic de întârziere în vorbire, așa că atunci când a încercat să explice, am crezut că a vrut să spună că sunt monștri în dulapul ei”, a precizat mama fetiței.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru a o liniști, Ashley și soțul ei au încercat totul. "I-am spus: „Nimeni nu este în dulapul acela”. Am făcut glume despre lupta cu monstrul, i-am dat și o sticlă cu pulverizator plină cu apă, care era spray-ul ei anti-monstru.

Apoi, micuța a început să aibă „teroare nocturnă”, a povestit Ashley, explicând: „Ea pur și simplu era speriată. A trebuit să stea în camera noastră și a tot spus că sunt monștri.

Cine era, de fapt, "monstrul" din casa familiei

Câteva săptămâni mai târziu, Ashley și soțul ei au observat mai multe albine care intrau în podul lor. Deoarece locuiesc într-o fermă veche de 100 de ani, au decis să cheme o companie de dezinsecție și de eliminarea dăunătorilor.

Odată ce au fost informați că sunt albine, au trebuit să adopte o abordare diferită, scrie People.com.

@classashley What nighthmares are made of #bees #toddlersoftiktok #toddlers ♬ Oh No- Kreepa

Mama a aflat care era monstrul din casă: 20.000 de albine dincolo de perete!

"I-am spus: „Am găsit monștrii, ai avut dreptate”, a spus femeie.

Apoi i-am prezentat-o ​​apicultorului și ea a spus: „Nu, este un vânător de monștri”. Așa că l-a numit Mr. Monster Hunter pentru tot restul zilei, ceea ce a fost minunat.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Mai este mult de lucru pentru ca casa să revină la normal.

„Este o pagubă de aproximativ 20.000 de dolari. Va trebui să sigilăm totul înapoi, să reparăm gaura mică în care au intrat – și este o nebunie să credem că toate daunele care au fost făcute se pot întâmpla dintr-o gaură atât de mică. Și apoi trebuie să reizolăm tot peretele. Mierea a picurat pe toate firele electrice, așa că trebuie să refacem asta pentru cel puțin patru săptămâni, pentru că trebuie să așteptăm vezi dacă albinele intră și încearcă să facă un nou stup mirosind mierea”, a povestit mama fetiței.

Fetița le-a spus părinților e un monstru în casă, dar nimeni nu a crezut-o. Când au spart peretele din care se auzeau zgomote au rămas șocați

Fetița le-a spus părinților e un monstru în casă, dar nimeni nu a crezut-o

[Sursa foto: TikTok]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si