Femeia a sunat disperata autoritatile, care au demarat o actiune de cautare a copilei si a masinii. Doua ore mai tarziu, politia a localizat masina, insa deznodamantul acestei povesti este trist.

Pentru ca femeia parcase in panta, masina a alunecat in raul aflat perpendicular cu strada unde lasase vehiculul.

Fetita a fost gasita fara viata, prinsa de scaunul ei din masina, pe fundul rauluiTeifi. “Din pacate, confirmam ca Kiara Moore, in varsta de 2 ani, a fost declarata moarta noaptea trecuta, dupa ce a fost recuperata dintr-o masina care se prabusise in raul Teifi.

Autoritatile sprijina familia fetei”, a declarat Politia, intr-un mesaj pe Twitter, potrivit Libertatea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama fetitei este distrusa de durere si a scris, pe retele de socializare, ca micuta ei este moarta din cauza “propriei stupiditati”.

“Din pacate, fetita mea frumoasa a murit. Din cauza propriei stupiditati, o sa traiesc cu aceasta vina pentru tot restul vietii mele! Mama te iubeste puiule, iarta-ma!”, a scris femeia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si