Close sidebar
Close sidebar

“Fetita mea frumoasa a murit! E vina mea!” O mama si-a lasat fetita, singura, in masina pret de cateva clipe, iar la intoarcere nu a mai gasit-o – E sfasietor ce s-a intamplat cu micuta

O mama, in varsta de 25 de ani, si-a lasat fetita singura in masina pret de cateva momente, iar la intoarcere, micuta era de negasit, la fel si masina.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a sunat disperata autoritatile, care au demarat o actiune de cautare a copilei si a masinii. Doua ore mai tarziu, politia a localizat masina, insa deznodamantul acestei povesti este trist.

Pentru ca femeia parcase in panta, masina a alunecat in raul aflat perpendicular cu strada unde lasase vehiculul.

Fetita a fost gasita fara viata, prinsa de scaunul ei din masina, pe fundul rauluiTeifi. “Din pacate, confirmam ca Kiara Moore, in varsta de 2 ani, a fost declarata moarta noaptea trecuta, dupa ce a fost recuperata dintr-o masina care se prabusise in raul Teifi. Autoritatile sprijina familia fetei”, a declarat Politia, intr-un mesaj pe Twitter, potrivit Libertatea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama fetitei este distrusa de durere si a scris, pe retele de socializare, ca micuta ei este moarta din cauza “propriei stupiditati”.

“Din pacate, fetita mea frumoasa a murit. Din cauza propriei stupiditati, o sa traiesc cu aceasta vina pentru tot restul vietii mele! Mama te iubeste puiule, iarta-ma!”, a scris femeia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI