Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fetița ucisă și arsă din Arad a fost identificată. Mama biologică și tatăl vitreg au fost duși la audieri. Tatăl vitreg a fost reținut pentru 24 de ore

Anchetatorii au identificat fetița care a fost ucisă și arsă pe un câmp din Arad. Mama fetei și tatăl vitreg au fost audiați.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a incendiat-o pe fetiță cu două sticluțe de acetonă de unghii, apoi a plecat acasă cu un alt taxi.

Bărbatul a recunoscut că a ucis-o pe fiica iubitei sale.

VIDEO- Iulia Dumitrașcu- Corespondent Știrile Kanal D Timișoara

UPDATE: Fetița din Arad nu a fost agresată sexual. Mama fetei știa că Antonia este plecată în vecini

Potrivit procurorilor, în urma autopsiei, a rezultat faptul că fetița din Arad, Antonia, nu ar fi fost agresată sexual. Antonia a fost lăsată în grija tatălui vitreg care i-a spus mamei, proaspăt ieșită din spital, că fata se află în vecini.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat pentru News.ro: „Mama a sosit acasă în cursul zilei de luni, după ce a fost la spital să nască. Ajunsă acasă, a întrebat unde este Antonia, iar concubinul i-a spus că este în vecini”.

UPDATE: Tatăl vitreg al fetiței ucise din Arad a fost reținut

Bărbatul de 23 de ani va fi prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Fetița ucisă și incendiată a sfârșit în timp ce mama ei năștea la maternitate. 

Marți dimineață, în jurul orei 5:00, autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele tatălui vitreg al fetei. Luni seară, când a fost chemat în fața anchetatorilor, bărbatul a negat că are legătură cu moartea fetei, iar apoi a spus că aceasta a alunecat, s-a lovit la cap, când el încerca să le facă baie.

Bărbatul susține că a dus trupul neînsuflețit al fetei pe câmp, într-un geamantan, dar nu el a fost cel care a incendiat trupul micuței.

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate din Arad a fost reținut.

[Sursa foto: Libertatea]

Primul indiciu care l-au făcut pe bărbat suspect a fost că nu a anunțat dispariția fetei când trecuseră mai mult de 48 de ore de când nu se știa nimic despre copilă. 

Anchetatorii spun că trupul fetiței a fost incendiat cu scopul de a ascunde urmele de agresiune. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Cel mai probabil lovire repetată ori de perete, ori de o podea, ceva foarte rezistent”, declară Pavel Palcu, procuror criminalist.

Mama fetei era în sala de nașteri când fetița a murit

Fetița ucisă și arsă din Arad a fost identificată. Mama biologică și tatăl vitreg au fost duși la audieri.

Potrivit Aradon, mama fetei se afla în sala de nașteri în momentul în care fiica ei a murit. Aceasta dădea naștere celui de-al doilea copil pe care îl are cu bărbatul reținut. 

Polițiștii și procurorii vor face o reconstituire în apartamentul din Arad al familiei. Mama și ceilalși doi copii au fost conduși către un centru al DGASPC.

Citeste si: A murit Carmen Steiciuc, directoarea teatrului „Matei Vișniec” din Suceava, răpusă de COVID19

Violență domestică

Cercetările care, în primă fază, erau pentru omor și profanare de cadavre, au fost extinse pentru violență domestică.

Specialiștii au făcut portretul-robot al fetiței. Trupul micuței a fost găsit în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac de un câine. Stăpânul a fost cel care a sunat la 112. Potrivit primelor date, fetița avea 5-6 ani. 

Citeste si: VIDEO| Studentă de 20 de ani, găsită moartă într-un apartament din Cluj-Napoca

Cum a fost ucisă fetița

Oamenii legii trebuie să afle cum a fost ucisă fata, dar și motivul pentru care mama și tatăl vitreg nu au anunțat Poliția cu privire la dispariția fetei de mai mult de 48 de ore.

Din raportul expertizei se pare că moartea fetei a fost cauzată de o lovitură în cap cu un corp contondent. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama fetei și bărbatul, principalii suspecți, mai au împreună un băiețel.

Citeste si: VIDEO&FOTO| Criminaliștii au întocmit portretul robot al fetiței incendiate din Arad. Noi detalii șocante descoperite de anchetatori

Un fir lung de păr a fost găsit în pumnul fetiței

Anchetatorii au identificat un indiciu extrem de important, un fir de păr de aproximativ 22 de centimetri era în pumnul închis al mâinii drepte a fetiței. Aceștia nu exclud posibilitatea ca fetița să fi fost victima violenței domestice.

Citeste si: VIDEO| Trupul unui copil, parţial ars, a fost găsit în apropierea unui cimitir în Arad

„Victima omorului găsită în 30.10.2021 în Arad, cartierul Bujac, pe o stradă laturalnică, lângă cimitir. Victima avea aproximativ 5- 6 ani şi 1,10- 1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten aproximativ 25 cm, decesul survenind în urmă cu 1-2 zile înainte de data găsirii cadavrului”, au spus anchetatorii.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat că fetiţa a fost victima unei agresiuni, fiind lovită în cap, iar moartea a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom, transmite Agerpres

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI