Pana la varsta de 11 ani, Selina a avut o copilarie fericita. Locuia impreuna cu mama, tatal si cei doi frati si nimic nu prevestea cosmarul in care s-a transformat viata ei dupa ce a implinit 11 ani.

Brian, tatal Selinei, era fotograf, iar mama acesteia lucra in ture  la un supermarket.
Intr-o noapte cand femeia se afla la munca, iar cei trei copii ramasesera in grija tatalui, a inceput cosmarul Selinei.
Fetita dormea cand tatal ei a intrat in camera. S-a asezat in pat langa ea si a inceput sa ii pipaie partile intime. "Fii fetita cuminte si pastreaza secretul!", i-a spus barbatul Selinei.
Acesta avea sa fie doar inceputul unui lung sir de abuzuri sexuale care au avut loc pe parcursul mai multor ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Selina nu a avut curaj sa povesteasca nimanui prin ce trece acasa.

Odata ce a crescut, ea a devenit un adolescent rebel,  care avea rezultate proaste la scoala si consuma alcool pentru a uita de ceea ce i se intampla.
Intr-o zi, mama Selinei i-a marturisit un secret. I-a spus ca Brian nu este tatal ei biologic. Acesta era doar tatal celor 2 frati ai Selinei. Nici cand a aflat ca nu este tatal ei, fata nu a avut curaj sa-l denunte pe barbat.

Cand avea 16 ani, Brian si-a luat cei doi copii biologici intr-o vacanta din care nu s-a mai intors niciodata.
Mama Selinei a fost devastata. A ramas, fara a banui vreo clipa, si fara sot si fara doi dintre cei doi copii.
Abia cand a devenit adult, Selina a avut puterea sa ii povesteasca mamei sale despre abuzurile sexuale la care Brian o supunea.
Impreuna cu mama ei, Selina a luat decizia sa-l denunte pe Brian. Din pacate, nu se mai stia nimic despre barbatul care disparuse in urma cu 20 de ani.

Selina nu s-a dat batuta. A apelat la serviciile unor detectivi particulari si dupa 2 ani de cautari, barbatul a fost descoperit in America, unde, in mod ironic, lucra cu copii.
In martie anul acesta Brian a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, sctie The Sun. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si