Aflata intr-o relatie rece cu tatal adoptiv, Anca Codrescu a ajuns sa lucreze la camp in Spania, in regiunea Andaluzia. Daca in urma cu cateva saptamani, ea a fost pe punctul sa clacheze fizic, din cauza epuizarii, zilele trecute, Anca a trait pe propria piele un nou pericol.

Anca a fotografiat incendiul de la mare distanta

Din cauza temperaturilor mari din ultima perioada, langa campul pe care lucreaza Anca, a izbucnit un incendiu urias. Focul s-a extins cu repeziciune si a durat aproape toata ziua, fiind nevoie de interventia autoutilitarelor de pompieri si a elicopterelor care au aruncat apa si nisip, pentru a opri incendiul.
Initial, femeia a crezut ca sunt nori

Norocul Ancai a fost ca se afla in ziua libera si si-a permis „luxul” de a pleca la plaja, la 15 kilometri de locul in care era cazata. Ea a vazut fumul din statia de autobuz, insa initial a crezut ca sunt nori de ploaie.
„Nu stiam ca pericolul era langa mine. Dumnezeu m-a luat de mana si m-a dus la 15 km de zona unde lucrez si a luat foc. Eu pozam crezand ca sunt nori de ploaie. Apoi am realizat groaza”, a povestit Anca Codrescu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Anca este fiica adoptiva a actorului roman Constantin Codrescu, insa cei doi nu-si vorbesc de ani buni. Femeia l-a acuzat pe parintele ei ca o evita si ca nu o ajuta financiar, asa ca s-a vazut nevoita sa plece in Spania, la cules de capsune.
Constantin Codrescu, tatal adoptiv al Ancai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si