Close sidebar
Close sidebar

Fiica adoptiva a actorului Constantin Codrescu, la un pas de o noua tragedie! Incendiu urias de vegetatie in Spania, pe campul unde lucreaza Anca

Anca, fiica vitrega a actorului Constantin Codrescu, a trecut din nou prin clipe dramatice in Spania, acolo unde a plecat sa lucreze.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Aflata intr-o relatie rece cu tatal adoptiv, Anca Codrescu a ajuns sa lucreze la camp in Spania, in regiunea Andaluzia. Daca in urma cu cateva saptamani, ea a fost pe punctul sa clacheze fizic, din cauza epuizarii, zilele trecute, Anca a trait pe propria piele un nou pericol.


Din cauza temperaturilor mari din ultima perioada, langa campul pe care lucreaza Anca, a izbucnit un incendiu urias. Focul s-a extins cu repeziciune si a durat aproape toata ziua, fiind nevoie de interventia autoutilitarelor de pompieri si a elicopterelor care au aruncat apa si nisip, pentru a opri incendiul.

Norocul Ancai a fost ca se afla in ziua libera si si-a permis „luxul” de a pleca la plaja, la 15 kilometri de locul in care era cazata. Ea a vazut fumul din statia de autobuz, insa initial a crezut ca sunt nori de ploaie.

„Nu stiam ca pericolul era langa mine. Dumnezeu m-a luat de mana si m-a dus la 15 km de zona unde lucrez si a luat foc. Eu pozam crezand ca sunt nori de ploaie. Apoi am realizat groaza”, a povestit Anca Codrescu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Anca este fiica adoptiva a actorului roman Constantin Codrescu, insa cei doi nu-si vorbesc de ani buni. Femeia l-a acuzat pe parintele ei ca o evita si ca nu o ajuta financiar, asa ca s-a vazut nevoita sa plece in Spania, la cules de capsune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI