Close sidebar
Close sidebar

Fiica barbatului ucis de tanara drogata vine in tara si jura razbunare: "O sa iti fac dreptate, tata. Ma jur!

Maria Gabriela, fata barbatului de 57 de ani din Nucet, accidentat mortal, sambata, pe o trecere de pietoni din Targovişte de Andreina Maria Bobeica, tanara depistata drogata cu cocaina si THC, a anuntat pe Facebook ca o sa vina in ţara şi jura ca o sa faca dreptate tatalui sau, potrivit Observator.tv.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma mortii parintelui sau, Maria Gabriela, in varsta de 26 de ani, a postat un mesaj sfasietor pe pagina ei de Facebook.

"Taticul meu ma arde inima in piept de dorul tau mai am putin si vin acasa, sa te vad, dar nu ma mai astepti. Nu mai am cui sa ii zic sarumana tata. O sa iti fac dreptate ma jur. Ochii mei din cap lumina ochilor mei. Cel mai bun tata din lume nu te mai am.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sper sa ma ierti de acolo de unde esti daca ti.am gresit vreodata daca te.am suparat. O sa te iubesc pana o sa pun mainile pe piept", a scris tanara pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI