Mikayla Mitchell, 17 ani, este fiica vitrega a unui medic, Howard Diamond suspectat ca prescris pacientilor supradoze si i-a omorat.

Potrivit procurorilor, 7 pacienti ai doctorului au murit din cauza pastilelor. Avocatul acestuia sustine ca Howard Diamond, 56 de ani, n-are nicio legatura cu moartea fiicei sale vitrege.

Mikayla Mitchell a fost gasita moarta duminica intr-un lac dintr-un parc din Dallas. Politia sustine ca aceasta a fost victima violentei domestice. Pe corpul ei au fost gasite semne de violenta si anchetatorii cred ca tanara a fost torturata pana la moarte. Cadavrul ei a fost gasit dezmembrat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un prieten al familiei a declarat, potrivit Daily Mail, ca Mikayla plecase de acasa sa traiasca cu niste baieti pe care ii cunoscuse pe Facebook. Politia, insa, nu are inca niciun suspect in acesta caz.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si