Înaltă, suplă și întotdeauna atentă la modul în care arată, Sarah Dumitrescu Pro dan este, de fiecare dată, o apariție. Deși tânăra de 23 de ani preferă stilul sport, Sarah nu neglijează niciodată aspectul fizic și este conștientă că trebuie să abordeze un stil elegant. Pentru asta a cerut ajutorul prietenei sale, Sonia Trifan.

Citește și: Anamaria Prodan, atac sub centură la Gigi Becali. "Se vor lua la scandal în 10 minute. Este hilar"

Sarah Dumitrescu: ” Mă știți pe mine, mereu sunt mai sport, mai lejer așa. Fiind Sonia lângă mine, am venit să mă învețe cum să mă îmbrac.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Designerul și-a dorit să o scoată pe Sarah din zona de confort, astfel că fiica Anamariei Prodn a încercat mai multe ținute elegante.

Sonia Trifan: ”Un look, o ținută de inspirație retro, mi-am dorit să o duc pe Sarah și în zona aceasta.”

Sarah Dumitrescu va petrece Paștele în sânul familiei

După mulți ani petrecuți în America, acolo unde a avut o carieră de succes, Sarah a decis să se întoarcă acasă și să petreacă mai mult timp cu familia.

Tânăra vrea să prindă în Europa, pentru a putea fi mai aproape de casă.

Sarah Dumitrescu: ”Încă mă decid ce vreau să fac și unde să joc, dar când va fi cazul o să anunț unde o să joc.”

Fiica impresarei Anamaria Prodan va petrece Paștele alături de familie, apoi va pleca să joace la o echipă de club din Europa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si