Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Fiica impresarei Anamaria Prodan a renunțat la stilul sport

Are o carieră de succes în sport și este fiica cea mica a celei mai cunoscute impresare din țara noastră, Anamaria Prodan. Sara și-a dorit sa trăiască departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe activitatea ei profesională

Redactia Stirile Kanal D,

Fiica impresarei Anamaria Prodan a renunțat la stilul sport

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Înaltă, suplă și întotdeauna atentă la modul în care arată, Sarah Dumitrescu Pro dan este, de fiecare dată, o apariție. Deși tânăra de 23 de ani preferă stilul sport, Sarah nu neglijează niciodată aspectul fizic și este conștientă că trebuie să abordeze un stil elegant. Pentru asta a cerut ajutorul prietenei sale, Sonia Trifan.

Citește și: Anamaria Prodan, atac sub centură la Gigi Becali. "Se vor lua la scandal în 10 minute. Este hilar"

Sarah Dumitrescu: ” Mă știți pe mine, mereu sunt mai sport, mai lejer așa. Fiind Sonia lângă mine, am venit să mă învețe cum să mă îmbrac.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Designerul și-a dorit să o scoată pe Sarah din zona de confort, astfel că fiica Anamariei Prodn a încercat mai multe ținute elegante.

Sonia Trifan: ”Un look, o ținută de inspirație retro, mi-am dorit să o duc pe Sarah și în zona aceasta.”

Sarah Dumitrescu va petrece Paștele în sânul familiei

După mulți ani petrecuți în America, acolo unde a avut o carieră de succes, Sarah a decis să se întoarcă acasă și să petreacă mai mult timp cu familia. Tânăra vrea să prindă în Europa, pentru a putea fi mai aproape de casă.

Sarah Dumitrescu: ”Încă mă decid ce vreau să fac și unde să joc, dar când va fi cazul o să anunț unde o să joc.”

Fiica impresarei Anamaria Prodan va petrece Paștele alături de familie, apoi va pleca să joace la o echipă de club din Europa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI