Ireland, fiica lui Alec Baldwin și Kim Basinger, a postat mai multe fotografii pe Instagram în care pare să se distreze împreună cu prietenul ei și costumele lor prine de "sânge". „Am rămas pentru Halloween anul acesta. Sunt reporteri și paparazzi peste tot pe strada mea, fiind super distractiv să-mi invadeze intimitatea”, a scris tânăra de 26 de ani pe rețeaua socială.

Citeste si: Halloween-ul vedetelor

Fiica lui Alec Baldwin, criticată pentru lipsa de sensibilitate

"Nu credeam că vom sărbători, dar am găsit niște costume vechi și sânge, am mâncat mâncare foarte bună, am băut tequila, am chemat câțiva prieteni, ne-am uitat la un film înfricoșător și nu am avut nicio problemă... Cum a fost Halloween-ul tău? Ridică mâna dacă ai participat la "squid game" anul acesta”, a adăugat Ireland Baldwin.

Citeste si: Reacția familiei Trump, după ce Alec Baldwin l-a parodiat pe fostul preşedinte. Donald Trump Jr vinde tricouri cu mesajul: "Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni"

Modelul era îmbrăcat ca o elevă sexy – cu sânge fals curgând din ochiul stâng și picurându-i pe piept și bluză – în timp ce iubitul ei, muzicianul cunoscut sub numele de RAC, era îmbrăcat într-o cămașă puternic însângerată, scrie NYPost.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reacțiile negative nu au încetat să apară: „Simt că o iau razna, ce naiba este în neregulă cu acești oameni?”, a scris o persoană pe Reddit despre postările înfricoșătoare.

„Este ca și cum aș trăi într-o simulare video- în care toată lumea face cel mai nepotrivit lucru posibil”, a spus un alt utilizator.

Citeste si: Asistentul care i-a dat lui Alec Baldwin o armă cu gloanțe reale nu este la prima abatere. Care este motivul pentru care a fost concediat în 2019?

„Există literalmente un miliard de alte costume posibile de Halloween. Există, de asemenea, o opțiune de a nu posta acest mesaj online. Cât de insensibil poți să fi?!”, a mai scris cineva.

„Unde este compasiunea????? O femeie este moarta!! TATĂL TĂU A PROVOCAT moartea ei. Dacă a fost sau nu de vină, este dezbătut, dar arătați puțină decență!”, este un alt comentariu citat de New York Post.

Criticile adresate Irlandei le-au urmat pe cele adresate tatălui ei și soției sale, Hilaria, care au postat fotografii zâmbitoare ale familiei de Halloween, în timp ce fiul regretatei directoarei de imagine Halyna Hutchins și-a petrecut vacanța fără mama sa.

Halyna Hutchins a fost ucisă din greșeală de Alec Baldwin, pe platoul de filmare, pe data de 20 octombrie 2021

[Sursa foto: NY Post]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si