Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Aurelian Preda, mesaj sfasietor la 7 luni de la moartea artistului: "Stiu ca langa Doamne-Doamne nu suferi"

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a scris un mesaj sfasietor, la 7 luni de la moartea acestuia.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aflata in vacanta, in Italia, alaturi de iubitul ei, Anamaria Rosa si-a amintit de Aurelian Preda si a scris un mesaj pe contul ei de socializare, la 7 luni de la moartea interpretului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Tatal meu a implinit 7 luni de cand a plecat intr-un loc mai bun, langa Dumnezeu... 7 luni de cand este un inger, ingerasul meu pazitor. Tati, imi este foarte dor de tine... de clipele minunate petrecute impreuna, de momentele in care imi aratai ca esti cel mai bun tatic, de sfaturile si cuvintele ce o sa-mi ramana imprimate toata viata in suflet si minte.  Imi doresc din suflet sa te bucuri de ceea ce fac, in urma ta, si de promisiunile pe care le urmez.

Daca as putea sa fac ceva sa te vad macar o clipa as face, dar stiu ca langa Doamne-Doamne nu suferi, esti linistit si ai grija de noi toti ce te iubim! Te iubesc enorm si o sa-ti multumesc toata viata mea prin fapte si vorbe pentru tot ce ai facut pentru mine, pentru tot ceea ce faci si vei face in continuare, chiar dupa moartea trupeasca. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ingerul meu bun”, a scris Anamaria, potrivit WOWbiz.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI