Fina bărbatului, Maria, a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi exprimă regretul vizavi de cumplita veste şi îi pare rău că naşii ei nu mai sunt în viaţă, să vadă evoluţia sa muzicală.

Citeste si: Cornel Galeș. Adevărul despre moartea văduvului Ilenei Ciuculete. ”Ileana, ia-mă la tine!”

„Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme.

O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim. Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei, iubita lui Cornel Galeș, la aflarea veștii tragice

Viața este atât de scurtă… de aceea trebuie sa o apreciăm și să ne bucurăm de fiecare moment, lucru și mai ales de persoanele de lângă noi. Vă mulțumesc că m-ati încurajat și că am reușit să vă fac mândri. Vă iubesc nașii mei. Nu vă voi uita niciodată„, este mesajul postat de Maria, fina Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş.

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si