Dan Condrea a lasat in urma o avere de peste 10 milioane de euro, iar o parte din acesti bani vor ajunge la fetita.

Ziarul  Cancan a facut publica decizia instantei care stabileste ca minora sa fie plasata in regim de urgenta la Complexul Social de Servicii „Sf. Iosif” din Bucuresti. Decizia nu este insa definitiva, ea putand si atacata cu apel in termen de 5 zile de la publicare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Dispune instituirea, pe calea ordonantei presedintiale, a masurii plasamentului in regim de urgenta al copilului..., la Complexul Social de Servicii „Sf. Iosif”, din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucuresti si stabileste domiciliul minorei la acest centru pe durata plasamentului in regim de urgenta. Constata suspendat de drept exercitiul drepturilor parintesti ale paratei Georgescu Marilena-Laura pe durata plasamentului in regim de urgenta. Drepturile si obligatiile parintesti cu privire la persoana copilului vor fi exercitate, respectiv indeplinite, de catre Seful Complexului Social de Servicii „Sf. Iosif”, iar cele cu privire la bunurile copilului, de catre Directorul General al D.G.A.S.P.C.

Sector 1 Bucuresti, pe durata plasamentului in regim de urgenta. Executorie. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronuntare”, se arata in decizia instantei.

Dan Condrea a lasat in urma o avere de peste 10 milioane de euro, iar o parte din acesti bani vor ajunge la fetita.
Ziarul Cancan a facut publica decizia instantei care stabileste ca minora sa fie plasata in regim de urgenta la Complexul Social de Servicii „Sf.
Iosif” din Bucuresti. Decizia nu este insa definitiva, ea putand si atacata cu apel in termen de 5 zile de la publicare.
”Dispune instituirea, pe calea ordonantei presedintiale, a masurii plasamentului in regim de urgenta al copilului..., la Complexul Social de Servicii „Sf. Iosif”, din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucuresti si stabileste domiciliul minorei la acest centru pe durata plasamentului in regim de urgenta. Constata suspendat de drept exercitiul drepturilor parintesti ale paratei Georgescu Marilena-Laura pe durata plasamentului in regim de urgenta. Drepturile si obligatiile parintesti cu privire la persoana copilului vor fi exercitate, respectiv indeplinite, de catre Seful Complexului Social de Servicii „Sf. Iosif”, iar cele cu privire la bunurile copilului, de catre Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucuresti, pe durata plasamentului in regim de urgenta. Executorie. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronuntare”, se arata in decizia instantei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si