Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații uluitoare

Gheorghe Dincă a declarat miercuri la DIICOT că, împreună cu Ștefan Risipiceanu, vecinul său, a violat-o pe Luiza Melencu, tânăra dinspărută în luna aprilie după ce a fost luată de către acesta la ocazie.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ștefan Risipiceanu nu recunoaște că a violat-o pe Luiza Melencu, afirmând că dorește să i se aducă probe concrete împotriva sa.
În luna august, într-un interviu pentru un post de televiziune, fiica lui Dincă a vorbit despre vecinul lui Dincă și a povestit că în momentul în care a trecut prin fața casei tatălui său a văzut ieșind din curte două persoane: „Nu aveam de unde să-i cunosc pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane, doi vecini”.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, noi dezvăluiri despre ”butoiul groazei”! Ce scrie în dosarul anchetei cazului Caracal

Citeste si: Declarații șocante despre Gheorghe Dincă: Am dormit la el săptămâni de zile, chiar și luni de zile."

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis: Consider că primarii în România trebuie să fie aleşi în două tururi

„Eu ce știu de la Poliție e că nu la ora aceea era în casă fata", a spus Daniela Dincă.

În urma cercetărilor, în casa lui monstrului din Caracal au fost găsite urme de salivă, iar în urma analizelor ADN, acestea aparțin lui Ștefan Risipiceanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI