Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei! Maria este îndrăgostită, iar amicii spun că se pregăteşte să se mărite!

Prietenii se bucură că fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

E clar că fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei. Celebrul psiholog, decedat pe 20 mai 2018, la doar 54 de ani, în urma unui accident vascular, avea două fete, pe Maria şi Ioana. Fata cea mare, Maria, a scris atunci un mesaj emoţionat.

Fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei:  “Tati, te simt atât de departe!"

“Tati, te simt atât de departe! Simt cum pleci, în fiecare clipă, şi nu te pot opri. Şi totuşi, ai rămas atât de prezent. Ce s-a întâmplat? Mă tot întreb, stupid. Ştiu că nu poţi să-mi spui”, au fost câteva din cuvintele Mariei. Între timp, ea şi-a regăsit liniştea alături de Ionuţ, un băiat de care este îndrăgostită peste cap.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei:  “Să facem o mica horă la nuntă"

În sfârşit, fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei.  Şi Ionuţ o adoră pe Maria. 

“Uneori, cineva apare în viaţa ta şi, pe neaşteptate, îţi ia inima prin surprindere şi îţi schimbă viaţa pentru totdeauna”, a scris acesta.  “Să facem o mica horă la nuntă, zic”, le-a transmis un amici celor doi îndrăgostiţi.  “Facem hora mare, câmpenească”, a răspuns iubitul Mariei Dumitraşcu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI