„Din cand in cand, lasa sa inteleaga ca sunt oameni ca vor sa ii faca rau si care il urmaresc. La un moment dat chiar a spus ca il vor ucide intr-o zi. Este evident. Toate dovezile indica asta. Suna ca o teorie a conspiratiei, insa fanii si familia stiu asta. A fost totul planuit”, a declarat Paris, potrivit Daily Mail.

Paris avea doar 11 ani cand Jackson a murit din cauza unei combinatii letale de medicamente.

Medicul personal al starului pop, Conard Murray, a fost condamnat apoi la patru ani de inchisoare pentru omor prin imprundenta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Paris il invinuieste pe Murray pentru moartea tatalui ei, insa crede ca s-a intamplat ceva si mai sinistru si cere dreptate.

„Este ca un joc de sah, iar eu incerc sa joc corect. Este tot ce pot spune pana acum”, a mai declarat tanara. Ea a povestit ca Michael Jackson era epuizat cand a murit din cauza ca sa pregatea intens pentru turneul sau.

In cadrul aceluiasi interviu, Paris a dezvaluit ca a fost abuzata cand era adolescenta de un barbat mai in varsta si a povestit si despre lupta ei cu drogurile.

"Nu aveam deloc incredere in mine, ma uram şi am incercat sa-mi fac rau de mai multe ori pentru ca simteam ca nu fac nimic bun si ca nu merit sa traiesc" a detaliat Paris, care a reusit sa treaca peste probleme dupa ce a petrecut o lunga perioada de timp la o clinica de dezintoxicare din Utah.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si