Prietenii Anei au aflat că fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America. Ea a terminat, vara trecută, facultatea din cadrul Universităţii Pennsylvania, din Philadelphia, şi se părea că va alege o carieră în domeniul medical.

Citeste si: Mihaela Geoană, implicată într-un accident rutier! Soția fostului ministru a ajuns la spital

Fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America. Ana s-a mutat în California

Ana s-a mutat în California, dar nu s-a angajat la vreun spital. Ea şi-a anunţat prietenii, recent, că a început un job nou la William Morris Endeavor, care este o cunoscută agenţie de impresariat din Beverly Hills.( vezi cum arată apartamentul de lux al lui Mircea Geoană)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America. Agenţia reprezintă artişti şi sportivi

E clar că fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America. Agenţia la care s-a angajat Ana Geoană reprezintă artişti din lumea filmului, a teatrului şi a televiziunii, dar şi sportivi din NFL (liga de fotbal american) şi NHL (liga de hochei pe gheaţă).

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si