Din 2017, fiica lui Robert Turcescu invata la o gradinita de fite. De curand, Vera, fata actualului senator si al sotiei acestuia, Oana, a inceput un nou an.  „Azi a inceput din nou gradinita cu emotii, zambete si noi aventuri! Vera a fost bucuroasa sa isi revada colegii si noua sala de clasa de la etaj. Incepand de acum predarea se va face exclusiv in limba engleza, o noua provocare deci”, a postat Turcescu.

Fiica lui Robert Turcescu invata la o gradinita de fite. Are o suprafata de 10.000 metri patrati

Despre gradinita cu pricina, aflata in zona Baneasa, presa a scris, anul trecut, cand a fost inaugurata, ca este  „singura grădiniţă din România cu sediul în pădure, în urma unei investiţii de 4,5 milioane de euro. Noua grădiniţă se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp şi este dotată cu 12 săli de clasă, un cabinet medical, sală de conferinţe, sala de mese, sală de sport şi două terase”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fiica lui Robert Turcescu invata la o gradinita de fite.  Tarifele sunt de peste 1.000 de lei pe luna

In Baneasa, fiica lui Robert Turcescu invata la o gradinita de fite.  „Micutii vor invata engleza intensiv si pot face cursuri optionale de germana, muzica, pian, art&craft, aikido, teatru, dans, tenis, inot. Gradinita se lauda ca are cei mai sanatosi copii din oras datorita meniurilor 100% naturale.

Tarife: Programul scurt (8.00-12.30) – 1.120 RON/luna, programul mediu (8.00-13.00)-1.230 RON, programul lung (8.00-18/19.00) – 1.480 RON/luna”,  se mai scrie despre gradinita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si