Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Valentin Ceaușescu a sărbătorit pe plajă absolvirea Facultății de Arhitectură!

Fiica lui Valentin Ceaușescu a sărbătorit pe plajă un moment important din viața ei.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fiica lui Valentin Ceaușescu a sărbătorit pe plajă, în costum de baie, faptul că a absolvit, recent, Facultatea de Arhitectură. Alexandra și iubitul ei au plecat pe litoral, iar nepoata lui Nicolae Ceaușescu s-a pozat în costum de baie. „Minciuni albe, plaje negre și sangria de culoare sângelui”, a postat, poetic, Alexandra Ceaușescu.

Citeste si: Care era obiceiul la care Nicolae Ceaușescu nu renunța nici în ruptul capului? S-a aflat abia acum!

Citeste si: Mărturia lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu: ”Socrul meu recita nopți întregi poezii de Coșbuc și Eminescu!”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cu câți bărbați s-a iubit Elena Ceaușescu

Fiica lui Valentin Ceaușescu a absolvit Arhitectura, de care era pasionată din adolescență. Alexandra a studiat la Facultatea de Arhitectura “Ion Mincu” din Bucuresti, sectia design interior, remarcandu-se in grupa ei, de-a lungul anilor, prin cateva proiecte originale.

La fel s-a întâmplat și cu proiectul de absolvire.( vezi imagini senzaționale cu casa natală a Elenei Ceaușescu)

Fiica lui Valentin Ceaușescu a sărbătorit pe plajă. Proiectul Alexandrei a fost schițat în 3D

Alexandra Ceaușescu a postat câteva desene ce reprezintă designul interior al unui hotel de lux, așa cum l-a imaginat nepoata lui Nicolae Ceaușescu, fostul președinte al României.

Alexandra a schițat în 3D interiorul camerelor, dar și recepția hotelului pe care l-a imaginat ea. “#final #project #interior #architecture #design #render #3d #3dmax #vray #hotel #bucharest #boutiquehoteldesign #travel #reception #lobby #university”, au fost hash-tagurile scrise de Alexandra în dreptul desenelor din proiectul său de absolvire.

Valentin Ceauşescu este cel mai mare dintre cei trei copiii ai familiei Ceauşescu. El s-a născut pe 17 februarie 1948 şi a urmat cursurile Şcolii Petru Groza, unde a terminat studiile liceale în anul 1965.

În următorii doi ani a fost student al Facultăţii de Fizică din Bucureşti, după care a urmat şi a absolvit cursurile prestigiosului Imperial College din Londra.

Fiica lui Valentin Ceaușescu a sărbătorit pe plajă. Alexandra mai aire un frate vitreg

În 1970 s-a reîntors în ţară, angajându-se la Institutul de Fizică Atomică, unde a lucrat până la pensionare. Tot în 1970, pe 3 iulie, el s-a căsătorit cu Iordana Borilă, fiica lui Petre Borilă şi a comunistei Ecaterina Abraham, cu care are un fiu, Daniel Valentin, născut în 1981.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Valentin şi Iordana au divorţat în 1988. În 1995, Valentin Ceauşescu s-a recăsătorit. Din această a doua căsătorie, fizicianul are o fată, Alexandra, născută în 1996. Nicolae şi Elena Ceauşescu au mai avut doi copii. Zoia Ceauşescu (1949-2006) şi Nicu Ceauşescu (1951-1996).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI