Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Vladimir Putin, apariție rară. Ce a spus despre războiul din Ucraina

Fiica lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova, a ieșit la rampă zilele trecute, în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg. Apariția sa este una etrem de rară, copiii liderului de la Kremlin fiind păstrați "la secret" din motive de securitate.

Sorin Negru,

Katerina Tikhonova, apariție rară în Rusia

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cea de-a doua fiică a lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova, a avut parte de o apariție publică rară zilele trecute, potrivit Expres.co.uk.

Citește și: Vladimir Putin amenință Occidentul cu armele nucleare

Fosta gimnastă și actual om de știință a avut o prezentare la un panel din cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

Fiica lui Putin a discutat despre "rolul organizațiilor din industria de apărare în asigurarea suveranității tehnologice”. 

Panelul a fost moderat de propagandistul televiziunii de stat din Rusia, Vladimir Solovyov.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Katerina Tikhonova, apariție rară în presa din Rusia

[Sursa foto: Twitter]

Katerina Tikhonova, apariție rară în Rusia

Katerina Tikhonova este liderul Fundației Innopraktika din Moscova, o organizație care speră să crească investițiile în tehnologiile rusești și să creeze o rețea de companii tehnologice, după modelul Silicon Valley, în jurul principalelor universități tehnologice din Rusia.

În timpul panelului, fiica lui Putin și-a exprimat îngrijorarea cu privire la importul de tehnologii de substituție atât în ​​sfera civilă, cât și în sfera militaro-industrială.

Ea a subliniat, de asemenea, nevoia de mai multe produse fabricate în Rusia și a lăudat inițiativele în curs de a înlocui tehnologiile furnizate anterior de producătorii străini cu înlocuitori fabricați din Rusia.

Tikhonova a vorbit pe larg despre un program de granturi care sprijină producătorii ruși, la care s-au alăturat 35 dintre cele mai mari companii din Rusia, inclusiv Gazprom și Căile Ferate Ruse.

Inițiativa susține în prezent 79 de proiecte și a alocat un total de 354 de miliarde de ruble (3,66 miliarde de euro) companiilor participante.

Conform programului forumului, fiica cea mare a lui Putin, Maria Vorontsova, în vârstă de 39 de ani, a fost programată să vorbească despre rolul ei de director executiv al Asociației Ruse pentru Promovarea Științei.

Maria Vorontsova, fiica cea mare a lui Putin

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI