Fosta concurentă „Bravo ai stil!”, Marisa Paloma, trece prin clipe de groază. Fiica sa, de aproape două luni, este infectată cu noul coronavirus.

„Este epizată”, a spus Marisa despre starea de sănătate a fetiței

Vedeta a mers la spital cu micuța după ce a început să se simtă rău. Așa a descoperit că micuța este infectată cu COVID-19.

„Cea mică este pur și simplu epuizată. Este foarte agitată acum și a început să plângă. Mergem cu ea acasă. Am reușit să o adormim după niște ore de plâns fără oprire. Eu am avut frisoane două zile, ieri dimineață m-am trezit cu durere de gât (preț de o oră), după care n-am mai simțit, iar acum am ceva dureri de spate. Mâine facem și noi testele să vedem exact care cum avem. Sau n-avem. Liviu nu prezintă simptome”, a scris Marisa Paloma pe Instagram.

Citeste si: VIDEO| Mihaela Cernea, agresată de soț

Marisa este îngrijorată de starea de sănătate a fetiței sale

Marisa nu doarme și are grijă în permanență de fetița sa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu poate lua tratament și nici nu știu să ne zică doctorii cum se va manifesta, fiindcă e prea mică. Suntem obligați să stăm în izolare 5 zile și să îi luăm temperatura din 3 în 3 ore.

De parcă nu era suficient că trecem prin toate durerile cu colicii vieții. Acum a luat și virusul”, a mai adăugat Marisa Paloma pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Bodyguard-ul vedetelor de la hollywood

Imediat după naștere, Marisa a aflat că fiica sa are intoleranță la lactoză

"A fost cea mai groaznică zi dintre toate de până acum. A plâns încontinuu, nu știam ce să-i facem. Am ținut-o în brațe, am făcut tot ce se putea, credeți-mă. Am sunat pediatra și trebuia să mergem azi la un control dar nu am ajuns și o să mergem mâine. Să vedem dacă are intoleranță la lactoză sau la proteina din laptele de vacă. Ni s-a părut că nu-i priește, nu mai știam ce să-i facem.", a povestit Marisa Paloma pe Instagram.

Citeste si: Ruby a fost surprinsă plină de vânătăi pe picioare: „De data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Marin”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si