Close sidebar
Close sidebar

Fiica Marisei Paloma, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”, infectată cu COVID-19 la aproape două luni

La aproape două luni de la naștere, Marisa a anunțat că fiica este infectată cu noul coronavirus. Marisa a declarat că fetița sa este epuizată.

Diana Bostan,

Fiica Marisei Paloma este infectată cu noul coronavirus.

[Sursa foto: Facebook- Marisa Paloma]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta concurentă „Bravo ai stil!”, Marisa Paloma, trece prin clipe de groază. Fiica sa, de aproape două luni, este infectată cu noul coronavirus.

„Este epizată”, a spus Marisa despre starea de sănătate a fetiței

Vedeta a mers la spital cu micuța după ce a început să se simtă rău. Așa a descoperit că micuța este infectată cu COVID-19.

„Cea mică este pur și simplu epuizată. Este foarte agitată acum și a început să plângă.

Mergem cu ea acasă. Am reușit să o adormim după niște ore de plâns fără oprire. Eu am avut frisoane două zile, ieri dimineață m-am trezit cu durere de gât (preț de o oră), după care n-am mai simțit, iar acum am ceva dureri de spate. Mâine facem și noi testele să vedem exact care cum avem. Sau n-avem. Liviu nu prezintă simptome”, a scris Marisa Paloma pe Instagram.

Citeste si: VIDEO| Mihaela Cernea, agresată de soț

Marisa este îngrijorată de starea de sănătate a fetiței sale

Marisa nu doarme și are grijă în permanență de fetița sa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Nu poate lua tratament și nici nu știu să ne zică doctorii cum se va manifesta, fiindcă e prea mică. Suntem obligați să stăm în izolare 5 zile și să îi luăm temperatura din 3 în 3 ore.

De parcă nu era suficient că trecem prin toate durerile cu colicii vieții. Acum a luat și virusul”, a mai adăugat Marisa Paloma pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Bodyguard-ul vedetelor de la hollywood

Imediat după naștere, Marisa a aflat că fiica sa are intoleranță la lactoză

"A fost cea mai groaznică zi dintre toate de până acum. A plâns încontinuu, nu știam ce să-i facem. Am ținut-o în brațe, am făcut tot ce se putea, credeți-mă. Am sunat pediatra și trebuia să mergem azi la un control dar nu am ajuns și o să mergem mâine. Să vedem dacă are intoleranță la lactoză sau la proteina din laptele de vacă. Ni s-a părut că nu-i priește, nu mai știam ce să-i facem.", a povestit Marisa Paloma pe Instagram.

Citeste si: Ruby a fost surprinsă plină de vânătăi pe picioare: „De data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Marin”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI