După decesul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a început o relație sentimentală cu Viviana Măntoiu, care avea o fiică din prima căsnicie, Sasha. Galeș și Sasha au avut o relație apropiată, mai ales că fata a sărit în apărarea acestuia și a mamei sale, într-o perioadă în care Galeș era criticat că s-a implicat într-o relație prea rapid după dispariția lui Ciuculete.

Cornel Galeș
Cornel Galeș, alături de Viviana, ultima femeie din viața sa

„Mă bucur enorm că eşti fericită, că iubeşti şi că eşti iubită.

Mami, nu băga în seamă gura lumii”,  a fost mesajul de atunci al fetei. Zilele trecute, Sasha și-a anunțat amicii că a început studiile la Facultatea Româno-Americană, postând în același timp și o fotografie provocatoare, un selfie făcut în oglindă, acoperită cu un sutien, care i-a lăsat decolteul la vedere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete a luat-o razna! Acordeonistul Mugurel Sfetcu cere judecarea și expulzarea lui Raed Arafat, pe care îl consideră vinovat pentru decesele cauzate de coronavirus!

Citeste si: Descoperiri cutremurătoare ies la iveală după moartea lui Cornel Galeș

Citeste si: Cornel Galeş a fost acuzat că a bătut-o pe Ileana Ciuculete înainte de nuntă! Vezi ce a răspuns Galeş după dezvăluirile şocante ale fratelui şi fiului Ilenei Ciuculete!

Cornel Galeș fiică
Sasha s-a pozat provocator în oglindă

Cornel Galeș are o fiică, pe Claudia, din prima căsnicie

De altfel, Sasha postează frecvent pe paginile ei de socializare poze care îi pun în evidență calitățile fizice, primind sute de complimente de la admiratorii virtuali.

Sasha a participat și la logodna secretă dintre Cornel Galeș și Viviana., când cei doi s-au cununat religios. “ Logodna lor a avut loc în urmă cu doi ani, la biserică, într-un cadru restrâns, departe de ochii curioșilor. Vivi și Cornel nu erau căsătoriți și la starea civilă, însă cei doi erau foarte uniți, iar relația lor a mers mult mai departe decât au crezut apropiații, fiind la un pas de căsătorie”, a dezvăluit Click.

Cornel Galeș, care a murit pe 1 decembrie 2019 într-un accident rutier în Spania, avea o fiică, Claudia, din prima căsnicie, cu Nela Pințoiu. Prima soţie a lui Cornel Galeş este expert la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Claudia a moștenit pasiunea pentru aviație a mamei sale, fiind stewardesă la o companie lowcost.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si