Close sidebar
Close sidebar

Fiica unui magnat indian, omorata de un sofer roman beat. Tanarul a fugit de la locul accidentului

Un roman de 25 de ani va sta sase ani in inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat de producerea unui accident in care si-a pierdut viata Arora Mohini, fiica unui magnat indian.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ion Rusu se afla la volanul unui Peugeot 206, pe 13 noiembrie 2016. El era sub influenta alcoolului si a unor substante interzise. Potrivit analizelor medicale, Rusu avea o concentratie de 99 de micrograme de alcool in 100 de mililitri de aer expirat, in timp ce limita legala este de 35 de micrograme.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Masina condusa de acesta a lovit un BMW decapotabil la volanul caruia se afla Arora Mohini, de 25 de ani. Tanara a suferit mai multe leziuni grave in zona capului si a gatului. Rusu a incercat sa paraseasca scena accidentului fiind arestat mai tarziu si acuzat.

Potrivit martorilor oculari, Rusu a oprit initial sa ofere ajutor victimei, insa apoi s-a intors la masina si a plecat. A fost oprit la scurt timp inainte de miezul noptii de politie si arestat, scrie gazetaromaneasca.com.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI