Close sidebar
Close sidebar

Filip a murit nevinovat în maşina tatălui său, făcută praf de un BMW condus de un tânăr de vârsta lui, beat

Filip a murit nevinovat în maşina tatălui său, făcută praf de un BMW condus de un tânăr de vârsta lui, beat. Avea doar 22 de ani şi în maşina făcută praf călătorea împreună cu părinţii.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tânăr din Bistriţa a murit duminică seara la Cluj, după ce maşina în care se afla pe locul din dreapta a fost distrusă de un BMW intrat pe contrasens.

Citeste si: București: accident între două tramvaie. Un vatman a uitat să schimbe macazul

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Filip a murit încarcerat între fiarele autoturismului, în vreme ce şoferul vinovat a scăpat fără vreo rană şi a fugit de la locul accidentului.

Citeste si: Băiatul lui Omar Hayssam a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

Accidentul a fost produs de un tânăr de 21 ani din Republica Moldova, care a fugit inițial de la locul tragediei, după care a fost prinsde poliţişti pe strada Racoviţă. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,35 mg/l alcool pur un aerul expirat, scrie Observator.tv.

Citeste si: Lino Golden, dus la Ambulanta! Ce s-a intamplat cu Faimosul in timpul jocului de astazi

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI