„Cineva caută să se răzbune...și transformă totul într-un joc bolnav de vacanță. Asta e ciudat... suntem cu toți etichetați, numele noastre sunt pe masă. De ce noi?”

Așa începe trailerul unui film de groază mult așteptat: „Thanksgiving”. Este vorba despre orășelul liniștit Plymouth, locul de naștere al celebrei sărbători „Ziua Recunoștinței”, care devine scena unor întâmplări terifiante: un ucigaș misterios face ravagii pe străzi.

Citește și: VIDEO- Marvel are o nouă vedetă: pisica Goose. Noul star de cinema este eroina celei mai noi producții cu supereroi

Lansarea filmului, programată la sfârșitul lunii noiembrie, îi are în rolurile principale pe Ricke Hoffman, cunoscut din rolul pe care l-a avut în serialul „Suits”, dar și pe Patrick Dempsey, desemnat cel mai sexy bărbat al anului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mergem mai departe către un film ceva mai vesel, care îi va încânta atât pe adulți, cât și pe copii: Pelicula Wonka.

„Te-am prins! Deci tu ești omulețul ciudat care m-a urmărit. Omulețul ciudat? Cum îndrăznești? Țin să te anunț că am înălțimea ideală pentru oompa loompa.”

Timothee Chalament va îmbrăca un costum colorat strident în acest muzical, care ne arată o nouă perspectivă asupra originilor celebrului ciocolatier Willy Wonka, ce va avea și puteri de magician.

În cinematografe din 15 decembrie, cu o distribuție extrem de talentată din care face parte și actorul Hugh Grant, filmul promite o aventură epică: un amestec de fantezie, comedie muzicală, cu accente de familie.

„Aquaman 2: The Lost Kingdom” va apărea pe marile ecran pe 22 decembrie

În urma succesului pe care l-a avut Aquaman, cu Jason Momoa, în rol principal, iată că apare și partea a doua: „The Lost Kingdom”.

Aquaman trebuie să creeze o alianță nedorită cu fratele său, regele Orm, pentru a proteja Atlantida.

Regizată de James oWan, franciza îi are în distribuție și pe Ben Affleck, dar și pe Nicole Kidman. Lansarea filmului va avea loc pe data de 22 decembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si